Selasa, 27 September 2016

AMANAT BUYUT


Buyut nu dititipkeun ka puun nagara
satelung puluh telu bangawan
sawidak lima pancer salawe nagara 
gunung teu meunang dilebur 
lebak teu meunang dirusak 
larangan teu meunang dirempak 
buyut teumenang dirobah
lojor teu meunang dipotong 
pondok teu meunang disambung 
nu lain kudu dilainkeun 
nu ulah kudu diulahkeun 
nu enyakudu dienyakeun

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar