Rabu, 21 September 2016

NGELMU LELUHUR JAWA KUNO: Semar - Asli Tiyang Jawa Kuno

NGELMU LELUHUR JAWA KUNO: Semar - Asli Tiyang Jawa Kuno: Semar -  Asli Tiyang Jawa Kuno SEMAR DUDING NGISOR Nglambang ake yen Semar iku Manungso sing bisa menehi piwulang lan pitutur  s...

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar