Sabtu, 22 Oktober 2016

PEMAHAMAN HAKIKAT DARI JAWA

BISMILLAHIRROHMAANIRROHIIM
1.K U N C I
Gusti ingkang Moho Suci
Kulo nyuwun pangapuro
Dumateng Gusti ingkang Moho Suci
Sirrullah, Dzatullah, Sifatullah
Kulo sejatine Satriyo/Wanito
Nyuwun Wicaksono, Nyuwun Panguwoso
Kangge tumindake Satriyo/Wanito sejati
Kulo nyuwun kangge Anyirna ake
Tumindak ingkang Luput.
NB: Dibaca mau tidur/bangun tidur
       Disaat ingin membaca
2.M I J I L
(…AsMo…) Jeneng siro Mijilo
Penjenengan ingsun kagungan karso
Arso nyuwun pangestu murih kaleksanan sediane
Kakang kawah Ingsun kaleh Adi’ Ari-ari diselaraskan kanggo……..
(MONGSO BORONGO ROMO)
NB: Dibaca untuk segala urusan yang berbuat.
3.P A W E L I N G
Siji-siji, Loro-loro, Telu-telonono
Siji-Sakti,Loro-Dhadhi, Telu-Pandhito
Siji-Wahayu,Loro-Gatrahino, Telu-Rejeki
(….AsMo….) Jeneng siro Mijilo
Penjenengan ingsun kagungan karso
Arso nyuwun pangestu murih kaleksanan sediane
……………………………………………………………………………..
(……………….MONGSO BORONGO ROMO…………………)
4.S I N G K I R
Gusti ingkang Moho Suci
Kulo nyuwun pangapuro
Dumateng Gusti ingkang Moho Suci
Sirullah, Dzatullah, Sifatullah
Kulo sejatine Satriyo/Wanito
Hanniro , Hananingsun
Wujudiro , Wujud ingsun
Siro sirno mati dening Satriyo/Wanito
Sejati ketiban iduku putih
Sirno layu dening……(….AsMo…..)
ALHAMDULILLAHIROBBIL’ALAMIN.

https://sirojanmuniro.wordpress.com

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar